Skip NavigationMenu

10 jaar Thinkable / 10th anniversary!

English version of this newsletter below

Thinkabe 10 jaar - verjaardagstaart / 10 year anniversary cake

Thinkable bestaat 10 jaar – profiteer van 10% feestkorting!

Thinkable, ons bedrijf dat hulpmiddelen ontwikkelt voor mensen met een visuele beperking, bestaat dit jaar alweer 10 jaar! Een mooi moment om eens stil te staan bij de vele ontwikkelingen in die periode, met TactileView en TactiPad als meest bekende producten.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te komen bezoeken op de ZieZo-beurs in Houten. Van donderdag 9 april tot zaterdag 11 april laten wij in stand nr. 49 weer de TactileView teken- en productiesoftware zien, waarvan binnenkort een nieuwe versie verschijnt. Ook het TactiPad tekenbord met al zijn accessoires kunt u er bekijken en betasten.

En wie jarig is trakteert: profiteer op de ZieZo-beurs van onze feestkorting van 10% op de artikelen die u bij ons ter plekke aanschaft.

Wij zien uit naar een feestelijk jubileumjaar en een inspirerende toekomst samen met u.


 

This year marks the 10th anniversary for Thinkable, our company that develops tools and services for the visually impaired. The best known products, the TactileView drawing software and the TactiPad drawing board, will be on show with a 10 % discount during the national ZieZo exhibition, held from April 9 to 11 in Houten, Netherlands.

We are looking forward to an exciting year and inspiring future with you.